|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie posty w tym forum jako przeczytane |
| Laptopy i Windows (pozostałe wersje) Problemy z systemami z rodziny MS Windows 98/2000/XP/Vista. |
![]() |
|
|
LinkBack | Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Zarejestrowany użytkownik
Data rejestracji: 07-11-2009
|
Część!
Mam do Was taką prośbę co może być przyczyną, że laptop nie chce się wyłączyć i uruchomić ponownie? Wygląda to tak klikam wyłącz lub uruchom ponownie i wszystko jest ok. Wyłącza się ale gdy powinien się wyłączyć to staje/zawiesza się ekran robi się czarny i tak pozostaje. Muszę przytrzymać dłużej power to się wyłączy. Dodam że w trybie awaryjnym wszystko jest ok. Laptop to asus k50in, system xp pro. proszę o porady |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Capo mandamento
Data rejestracji: 08-06-2006
|
Zapewne ktorys sterownik to powoduje.Masz aktualne sterowniki ?
|
|
"The law and justice are two entirely different matters."
|
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
|
No chyba aktualne bo laptop jest nowy. A da się jakoś sprawdzić który sterownik byłby uszkodzony?
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Capo mandamento
Data rejestracji: 17-08-2007
|
Co na to podgląd zdarzeń?
Przy odłączonym kablu sieciowym też takie cuda się dzieją? Dzieje się to i na zasilaczu i na baterii? |
|
|
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
|
Dzieje się to na zasilaczu i baterii. Kabel sieciowy jest odłączony.
W podglądzie zdarzeń występują błędy: APLIKACJA ostrzeżenie: eventsystem, Userenv, WinMgmt błąd: apllication hang, msiinstaller, SYSTEM błąd:sr, DCOM, service control manager, sidebyside, PSched, w32time ostrzeżenie: i8042prt, plugplaymanager, cdrom takie błędy i ostrzeżenie wsystępują. Co teraz mam zrobić? Ostatnio zmieniany przez duke13 : 08-02-2010 o godz. 22:22 |
![]() |
|
| Sponsored Links |
|
|
#6 |
|
|
Znalazłem winowajcę. Sterownik od kamerki robi zamieszanie tylko nie wiem co z nim zrobić. Jak go usunę i wyłączę komputer to po włączeniu sam się instaluje. Co robić?
|
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Opcje związane z dyskusją | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|