|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie posty w tym forum jako przeczytane |
| Sieci w komputerach przenośnych Problemy sieciowe. |
![]() |
|
|
LinkBack | Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Zarejestrowany użytkownik
Data rejestracji: 25-05-2009
|
Witam, używam Access Connections do łączenia się z sieciami. Wszystko działało dobrze. Ale ostatnio mam problemy do podłączenia się do Linksysa wag200, śmieszną rzeczą jest, że wcześniej działał bez problemu z nim..
W pokoju stoi N500 też podłączony do niego przez Access Connections i on nie ma problemów. Przy próbie połączenia z linksysem dostaję takie dwie informacje (1)"Verify that encryption settings (WEP/TKIP/AES) specified in this profile match those expected by the wireless network" (2)"Verify that the wireless adapter in your computer has not been restricted from accessing the radio channels being used by the wireless network. Hasło na pewno wpisuje dobre,miał ktoś może podobny problem? Ostatnio zmieniany przez grzechu : 06-02-2010 o godz. 21:41 Powód: Poprawa pisowni + przenoszę do odpowiedniego działu. |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 14-11-2005
|
na tym routerze nie masz czasem włączonego filtrowania adresów MAC?
|
|
Na forum są pewne osoby, których nie należy denerwować. Ja jestem jedną z nich!
|
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Zarejestrowany użytkownik
Data rejestracji: 25-05-2009
|
Sorry za zły dział :/ nie mam , ale znalazłem to
http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?t=65751 Zrobię jak ten gościu i zobaczę co sie stanie, jak tylko będę miał mozliwość Ostatnio zmieniany przez grzechu : 06-02-2010 o godz. 22:11 |
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Opcje związane z dyskusją | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|