|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie posty w tym forum jako przeczytane |
| Dyskusje na temat forum i portalu Zgłoś problemy z działaniem forum lub portalu. Podziel się swoimi uwagami i propozycjami. |
![]() |
|
|
LinkBack | Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Uomo d'onore
Data rejestracji: 16-09-2005
|
Moi drodzy podłączyliśmy system bannerowy pod forum. Poniżej zamieściłem kilka wyjaśnień odnośnie tego jak to działa na tym forum oraz tego kto i jakie reklamy widzi.
1. Wszyscy użytkownicy forum Wszyscy użytkownicy forum widzą duży banner reklamowy na górze. Miejsce dużego bannera może się nieznacznie zmienić, ale będzie on umieszczony zawsze w górnej części strony. 2. Niezalogowani użytkownicy oraz goście Osoby które przeglądają forum bez logowanie się na nie lub nie mają własnego konta na forum zobaczą dodatkowe reklamy. Reklamy będą pojawiać się w różnych miejscach (między postami, z boku, pomiędzy listą wątków, etc.) Ilość wyświetlanych bannerów oraz ich lokalizacje będą się zmieniać w zależności od potrzeb. Aby pozbyć się dodatkowych reklam (zostanie tylko reklama z punktu 1.) wystarczy się zalogować lub w w przypadku braku konta należy je założyć. Formularz rejestracyjny jest dostępny tutaj. Dodam, że zarejestrowani użytkownicy forum w przyszłości będą mieli różne przywileje i prawa. Dlatego już teraz zachęcam wszystkich do uzupełnienia danych w swoich profilach (w szczególności informacje o płci, wieku i mieście pochodzenia). |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
& granat z Antiochii
Data rejestracji: 28-05-2007
|
Cytat:
|
|
|
|
||
![]() |
|
|
|
#3 |
|
oSA beszczel :D
Data rejestracji: 31-07-2007
|
Poprawcie jeszcze żeby reklama nie zasłaniał menu z szukaj i innych.
|
|
Przełamałem się! Mam Vistę
|
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Uomo d'onore
|
Możesz napisać coś więcej. Sprawdzałem w FF i IE i nie zasłaniała. Może jakiś screen?
------------------------------------------------------- Dołączony post ------------------------------------------------------- Ostatnio zmieniany przez Bartek : 08-02-2009 o godz. 23:12 Powód: Posty zostały automatycznie połączone |
|
|
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
a52e
Data rejestracji: 29-04-2008
|
u mnie na operze też zasłania i przybornik takze..
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#6 |
|
Capo mandamento
Data rejestracji: 17-08-2007
|
U mnie wszystko ładnie widać, nic na siebie nie nachodzi, dajcie jakieś screeny bo ciężko coś poprawić jak nie wiadomo jak to wygląda
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
oSA beszczel :D
Data rejestracji: 31-07-2007
|
|
|
Przełamałem się! Mam Vistę
|
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Tajny współpracownik
Data rejestracji: 15-11-2005
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
a52e
Data rejestracji: 29-04-2008
|
ja mam identycznie jak oSA
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uomo d'onore
|
OK wszystko jasne. Mam ten sam problem. Poprawimy to.
------------------------------------------------------- Dołączony post ------------------------------------------------------- Ostatnio zmieniany przez Bartek : 09-02-2009 o godz. 00:16 Powód: Posty zostały automatycznie połączone |
|
|
|
![]() |
|
|
|
#11 |
|
Uomo d'onore
Data rejestracji: 08-12-2005
|
Przywitała mnie dzisiaj chyba najmniej przyjacielska (forma/kolorystyka) "zachęta" do zalogowania jaką kiedykolwiek spotkałem na Forum.
Na innych chociaż na początku jest jakieś "Witaj gościu", a tu po lekturze nagłówka poczułem się jak "persona non grata". Brakuje jeszcze tylko ze trzech wykrzykników i trupiej czaszki na końcu... |
|
si minor plus est ergo nihil sunt omnia...
Gateway P-6831FX |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Uomo d'onore
|
Cytat:
|
|
|
|
||
![]() |
|
|
|
#13 |
|
Uomo d'onore
Data rejestracji: 08-12-2005
|
|
|
si minor plus est ergo nihil sunt omnia...
Gateway P-6831FX |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zarejestrowany użytkownik
Data rejestracji: 25-12-2008
|
Witam jeśli bym chciał się z Wami wymienić bannerem , to jest jakiś cennik ?
I czy strona musi być związana z hardware/software ?
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
#15 | |
|
Capo mandamento
Data rejestracji: 27-03-2008