|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie posty w tym forum jako przeczytane |
| Akcesoria do laptopa Dyskusja na temat wszelkich akcesoriów, których używamy wraz z naszymi laptopami. |
![]() |
|
|
LinkBack | Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Data rejestracji: 23-03-2008
|
Szukam taniego i dobrego sposobu zasilenia laptopa w samochodzie, byc moze bede uzywal gpsa na laptopie. Na allegro znalazlem taka przetwornice:
http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any. wiele ofert, tylko 45zl tylko ze nie jestem pewien czy moj laptop hp pavilion dv6725 bedzie z nia wspolpracowal. Co sadzicie o takiej przetowrnicy ? Co sadzicie o tym GPSie http://www.allegro.pl/item386636576_...niej_24h_.html cena jest niepokojaca niska, jesli to jest szjas to czy jest cos godnego uwagi do 150 zl ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zarejestrowany użytkownik
Data rejestracji: 25-03-2007
|
Moc tej przetwornicy wynosi 75W, upewnij sie czy to wystarcza laptopowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Capo mandamento
Data rejestracji: 08-06-2006
|
Tandetnie wykonana ta przetwornica...
JA bym wybral cos porzadniejszego |
|
"The law and justice are two entirely different matters."
|
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
|
ok przetwornica juz wyjasniona, prosze o jakies porady na temat GPS
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zarejestrowany użytkownik
Data rejestracji: 25-03-2007
|
Chipset SiRF III jest obecnie najlepszym na rynku. Brac jak nic. Posiadam takze odbiornik GPS na tym chipsecie na na Bluetooth.
|
|
|
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#6 |
|
|
skoro ten odbiornik jest dobry to pozostaje mi pytanie o mpay - ktory z programow do nawigacji (do zainstalowania na laptopa) jest w maire tani i posiadalby mapy krajow na drodze do Bulgarii ? Bo z tego co sie rozgladalem sa luki jesli chodzi o te regiony
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| przetwornica |
| Opcje związane z dyskusją | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|