|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie posty w tym forum jako przeczytane |
| Akcesoria do laptopa Dyskusja na temat wszelkich akcesoriów, których używamy wraz z naszymi laptopami. |
![]() |
|
|
LinkBack | Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Zarejestrowany użytkownik
Data rejestracji: 25-01-2010
|
Witam, Mam problem , w "spadku" dostałem lapka California access 6900 ( slaby ale do neta mi styknie do gier jest blaszak ;p) Wszytsko jest ok lecz ma jakąś kombinowana końcówkę zasilacza . Zasilacz ogólnie tez kombinowany od della . Chciał bym to zrobić jak po ludzku czyli normalna końcówka wlutowana porządnie bo teraz jak sie szturchnie to pada. I tu moje pytanie : jakie rozmiary sa tej końcówki ( moja zmasakrowana wiec nie zmierze jej :< ).
Pozdrawiam |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Capo mandamento
Data rejestracji: 08-06-2006
|
BliSki Ci na pewno odpowie precyzyjnie on takiego samego sprzeta, czyli aristo 2500
|
|
"The law and justice are two entirely different matters."
|
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
|
wieć czekam z niecierpliwościa
)
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
a52e
Data rejestracji: 29-04-2008
|
a może kup sobie oryginalny zasilacz-używkę-to nie kosztuje chyba dużo,a poprawi komfort pracy pewno znacznie..
|
|
Benq A52E T2250 1,73 Ghz 2 Gb ram Ati x-press 200M Wd Scorpio Black 80 gb 7200 rpm 16 mb
hp ipaq rx 3715 |
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
|
zasilacza nie_ma do tego kompa , uniwersalny 20v 4,5A koszt okolo 90 zł
. po_co mi nowy zasialcz jak kupie wtyk i bedzie jak nowka? . chwile temu znalazlem taka wtyczke na_razie zlutowałem z kabelkami zastanymi w znalezionej wtyczce na_to tasma i koszulka i smiga nic nie rozłącza ))) .Zamiast zasilacza wole kupic do tego zabytka baterie ( 200 zl 0o) xd Ostatnio zmieniany przez kornik : 23-02-2010 o godz. 19:51 Powód: byki |
![]() |
|
| Sponsored Links |
|
|
#6 | |
|
Consigliere
Data rejestracji: 03-03-2006
|
Cytat:
Ja proponuję iść do jakiegoś salonu komputerowego i sprawdzić jakiś zasilacz uniwersalny - czyli która końcówka z niego pasuje. Potem albo kupić taki zasilacz albo w sklepie elektronicznym kupić taką właśnie kocówkę i dolutować w tym zasilaczy jaki masz (oczywiście jak ma odpowiednie napięcie i moc). |
|
|
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Wszystko na temat dostępu do internetu przez sieci komórkowe (HSDPA, EDGE, GPRS) oraz WiFi, WiMax, CDMA Bez-kabli.pl Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum, PW tylko do problemów z forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk. |
||
![]() |
|
|
|
#7 |
|
|
upolowałem w szafie zasilacz z taką samą końcówka dolutowałem i smiga
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Consigliere
|
No to dobrze, że sobie poradziłeś.
Rozumiem, że stara wtyczka była uszkodzona? Czy miała inne wymiary niż potrzeba? Dla potomnych napisz jakie są średnice tej wtyczki. |
|
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Wszystko na temat dostępu do internetu przez sieci komórkowe (HSDPA, EDGE, GPRS) oraz WiFi, WiMax, CDMA Bez-kabli.pl Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum, PW tylko do problemów z forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk. |
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
|
stara była zgnieciona i zrobiona na "sztuke" niemam pod ręką suwmiarki , jutro pomierzę i napisze
, Narazie co moge dać od Siebie , jakby ktoś podłączał nowa , dopasowana od jakeigos innego zasilacza , SPRAWDZ dokladnie ktory kabel idzie na wnetrze a który na zewnętrzną cześć wtyku
|
![]() |
|
|
|
#10 |
|
Data rejestracji: 03-02-2009
|
woohoo, a to może być jakoś inaczej niż + inside - outside?
średnio 4.5A na styku zewnętrznym? niewierze
|
|
IBM ThinkPad T43
Pentium M 750.SDRAM 2GB DDR2.SXGA+(1400x1050) TFTLCD.128MB ATI Radeon X300.40GB 5400rpm HDD.CD-RW/DVD.Intel 802.11b/g.Bluetooth.Modem.1Gb Ethernet LAN.6CellBattery |
|
![]() |
|
|
|
#11 |
|
Consigliere
|
|
|
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
|
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Opcje związane z dyskusją | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|