|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie posty w tym forum jako przeczytane |
| [FAQ] Najczęściej zadawane pytania na forum i odpowiedzi na nie Brak dźwięku w Windows XP :: Instalator Windows XP nie widzi dysku twardego SATA :: Czy w moim laptopie mogę wymienić grafikę na szybszą? |
![]() |
|
|
LinkBack | Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Consigliere
Data rejestracji: 03-03-2006
|
Zapowiada się interesująco
** Komentarz dodany przez: von Adamus: 2007-05-16, 16:58 ** Na prośbę KrisJR twórcy tego FAQ wydzieliłem dyskusję od samego dzieła w razie czego można ją przenieść później gdzie indziej
|
|
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Wszystko na temat dostępu do internetu przez sieci komórkowe (HSDPA, EDGE, GPRS) oraz WiFi, WiMax, CDMA Bez-kabli.pl Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum, PW tylko do problemów z forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk. |
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Capo mandamento
Data rejestracji: 08-06-2006
|
Cytat:
Dell - True life FSC - GLARE Procki to jeszcze : T2060 T2080 T2050 T2250 T2350 T2450 T5200 T5300 Bardzo fajny pomysl,chetnie pomoge jeli bedziesz mial jakies pytania i powyszukuje jakis niescislosci |
|
|
"The law and justice are two entirely different matters."
|
||
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Data rejestracji: 02-09-2006
|
Reszte CPU dodam poźniej razem z AMD i resztą poradnika.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uomo d'onore
Data rejestracji: 08-09-2006
|
Swietny pomysl KrisJR,
![]() To jak pracujesz nad takim fajnym poradnikiem - dolozyl bym do zestawienia z starszymi prockami pokroju C370 (nie wszyscy kupuja nowe lapki no i czasem w nowych jeszcze mozna spotkac procki pokroju M370) - polozyl bym wielki nacisk na porty rozszerzen a w szczegolnosci, ze jest cos takiego jak PCMCIA i Exprescard !!! (czesto ludzie mysla ze to jest to samo)- zwrocil bym uwage, ze laptopy czasem posiadaja zlacza multibay do napedow i baterii Co do propozycji cenowych czy to ma sens ? ceny czesto sie zmieniaja i szybko takie zestawienia traca sens bycia
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Kompletna lista procesorów jest już gotowa, sugestie co do portów również, opis układów graficznych, jednak musze jeszcze raz to przeczytać, poprawić błędy bo było to pisane na PDA i troche literówek może być
Co do propozycji cenowych rynek śledze na bieżąco więc zmiana co tydzień/dwa nie będzie jakimś wielkim problemem. Jutro mam zamiar opublikowac kompletny poradnik, więc mam małe pytanie czy jest jakaś możliwość żebym mógł napisać klika postów pod soba bo chciałbym to jakos ładnie uporządkować jutro ?? |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#6 |
|
Uomo d'onore
Data rejestracji: 16-09-2005
|
Bardzo dobry pomysł... Trzymam kciuki i pamiętaj, że wytrwałych nagradzamy...
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
#7 | |
|
Uomo d'onore
Data rejestracji: 08-08-2006
|
Mi się bardzo podoba ten pomysł
Cytat:
...a ktoś z administracji/moderacji na pewno będzie i chętnie Ci w tym pomoże...
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Capo mandamento
|
Cytat:
|
|
|
|
||
![]() |
|
|
|
#9 | |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 14-11-2005
|
Cytat:
|
|
|
Na forum są pewne osoby, których nie należy denerwować. Ja jestem jedną z nich!
|
||
![]() |
|
|
|
#10 |
|
Data rejestracji: 14-05-2007
|
Ja z niecierpliwością czekam na:
Laptopy do tworzenia grafiki poniżej 3000zł. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Capo mandamento
|
Karta typu III - karta o grubości 10,5 mm pełniąca funkcje karty rozszerzeń (dysk twardy).
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
#12 | |
|
Data rejestracji: 08-09-2006
|
Cytat:
|
|
|
Pozdrawiam
Jędrzej Nowak [b][url=http://pigmej.eu]Pigmej.eu[/url] [url=http://www.cyberix.pl]Cyberix.pl[/url] [url=http://pigmej.eu/google/laptopy.php]..:: Lepsza wyszukiwarka Forum ::..[/url][/b] |
||
|
|
|
|
|
#13 | |
|
|
Mój błąd juz poprawiam
Cytat:
Edit: wersje 2 można uznać za ukonczoną (mam nadzieje że o niczym nie zapomniałem |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Thinkpad user
Data rejestracji: 06-04-2006
|
Cytat:
Wtrącam bo a nuż zdarzy się ktoś z kasą i wyda fortunę na pamięć której jesgo sprzęt nie wykorzysta (u nas to jest na razie problem dośc abstrakcyjny, ale w zagranicznych forach często spotykam podobne przypadki). Świetny poradnik IMHO
|
|
|
Reporter: "What do you think of Western Civilization?",
Mahatma Gandhi: "I think it would be a good idea!" |
||
![]() |
|
|
|
#15 | |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 14-11-2005
|
Cytat:
|
|
|
Na forum są pewne osoby, których nie należy denerwować. Ja jestem jedną z nich!
|
||
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Opcje związane z dyskusją | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|