|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie posty w tym forum jako przeczytane |
| Opinie o sklepach Opinie o sklepach w których zakupiliśmy nasze laptopy i akcesoria do nich. |
![]() |
|
|
LinkBack | Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Zarejestrowany użytkownik
Data rejestracji: 20-11-2007
|
Wypowiem się tylko o oddziale w Bielsku-BIałej.
Chciałem kupić lapka, ale niestety spotkałem sie z totalną olewką klienta. Próbowałem się ich poradzić drogą mailową, ale niestety nie wykazywali jakiejkolwiek chęci pomocy. Proponowali mi jakiś model stary, nieopłacalny (pewnie się go chcieli pozbyć), mimo że przedstawiłem im jakie mam wymagania minimalne odnośnie lapka. Żenada i tyle |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Data rejestracji: 14-11-2005
|
a właśnie, zapomniałem dodać. na maile w ogóle nie odpisują. obsługa sklepu internetowego z tego co wiem jest w Krakowie. nie wiem czy tylko tam pracują tacy pracownicy czy wszędzie (z tego co piszesz to i w Bielsku nie jest lepiej).
|
|
jeśli mnie szukasz to jestem tutaj.
|
|
![]() |
|
|
|
#18 |
|
Uomo d'onore
Data rejestracji: 01-08-2006
|
raczej nie odpisuja... wysylaja tez uzywany towar... dobrze, ze jak zwrocilem karte graf to oddali kase
|
|
Lista najbardziej opłacalnych markowych notebooków
Karty graficzne według wydajności Nie podpowiadam co kupić na PW - załóż nowy temat na forum |
|
![]() |
|
|
|
#19 |
|
Data rejestracji: 06-09-2007
|
Byłem w oddziale we wrocławiu kupować myszke (vx revolution), musialem czekac jakies 30 min bo jakies glupawe dziewczyny cos swirowaly do sprzedawcy, wkrecaly jakies lewe tasmy, typu "a co by bylo gdyby do laptopa dokupic telefon i plyte glowna, dostane jakis rabat?" I tak wszystkie kombinacje szly przez te 30 min, pewnie cchialy wyrwac chlopa
Sprzedawca zamiast sie ogarnac dyskutowal nie wiadomo na co, drugi gdzies biegal z jakimis kartonami, dopiero potem drugi zagadal do mnie, na prosbe o zobaczenie myszki ( vx rev) przyniosl mx rev o 100 zl drozsza. Zreszta naczekalem sie tez zanim ja znalazl. ogolnie nie polecam, nie wiem czy ludzi z lapanki biora czy jak, to samo komputronik. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Opcje związane z dyskusją | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|