|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie posty w tym forum jako przeczytane |
| Sterowniki Sprawy związane ze sterownikami do naszych laptopów. |
![]() |
|
|
LinkBack | Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Zarejestrowany użytkownik
Data rejestracji: 29-06-2008
|
Witam
Mam pewien problem i zastanawiam sie czy to nie wina sterownikow do karty grafiki dlatego postanowilem je nareszcie zmienic na cos innego niz standardowe. Posiadam MSI ex625 z taka wlasnie karta grafiki i procesorem T6400. Gram sobie w Mass Effect i co jakis czas ( dosc czesto ) mi sie zawiesza ( nagle czarny ekran i nie reaguje na nic - nie wiem czego to do konca wina - mam nadzieje ze nie sprzetu samego w sobie, bo przy normalnej pracy sie tak nie dzieje ), mysle ze stery od grafy moga cos pomoc. No i tu wlasnie pytanie, jakie najlepiej zbalansowane dla tego typu karty ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Uomo d'onore
Data rejestracji: 23-07-2006
|
Cytat:
|
|
|
|
||
![]() |
|
|
|
#3 |
|
|
No a jak to dokładnie sprawdzić ??
Czyli rozumiem ze pomoze obniżenie ustawień graficnych tak ?? No ale chyba nowe sterowniki nie zaszkodza prawda ?? |
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Uomo d'onore
Data rejestracji: 23-07-2006
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(+) Przy okazji sprawdź drożność układu chłodzenia i w razie potrzeby użyj "wiatru w puszcze". (szczegóły w FAQ). Ostatnio zmieniany przez Kafka : 02-07-2009 o godz. 20:34 |
|||
|
|
||||
![]() |
|
|
|
#5 |
|
|
A wie ktos jaki numer sterownikow dobrze sie sprawowal na tych kartach ??
(+) ten FAQ to gdzie jest bo raczej nie jest ten ogolny forum ![]() a sprawdzenie tej droznosci to rozumiem tak na oko czy moze sa jakies specjalne sposoby ?? W sumie czuje jak wiatraczek mi wieje z dolu Ostatnio zmieniany przez Phate : 02-07-2009 o godz. 20:49 |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#6 |
|
|
Witam ponownie.
Sory za odkopanie tematu ale problem nie zniknal. Tym razem kazalem systemowi Windows znalezc problem i oto czego sie dowiedzialem: Address a problem with ATI Graphics Driver ATI Graphics Driver has stopped working properly. A driver update, if available, might prevent this problem from recurring. There are several ways of locating and installing driver updates, but it is best to let Windows do this for you. Try the first step below, which describes the process. If it doesn't produce a driver update that solves the problem, then try the remaining steps in the order given. Czyli jednak wymiana sterownika moze cos pomoc. prosze o podanie numeru sterownika na jaki najlepiej zmieniac moj ster standardowy |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 14-11-2005
|
zasada jest zawsze jedna i ta sama: na najnowszy dostępny na stronie producenta, najlepiej ATI / AMD. dopiero jak na najnowszym jest coś nie tak to można się "bawić" w instalowanie starszych wersji.
|
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Opcje związane z dyskusją | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|