|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie posty w tym forum jako przeczytane |
| Sterowniki Sprawy związane ze sterownikami do naszych laptopów. |
![]() |
|
|
LinkBack | Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Zarejestrowany użytkownik
Data rejestracji: 04-11-2007
|
Czy ktoś z użytkowników tego forum poradził sobie z niniejszym problem :
- brak ikony memory stick w moim komputerze, jest to dość powszechny problem, jednak nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania dla Windows 7 64 bity.. czy ktoś się z tym już uporał ?: ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Capo mandamento
Data rejestracji: 23-07-2006
|
Cytat:
|
|
|
|
||
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Zarejestrowany użytkownik
Data rejestracji: 04-11-2007
|
Dobrze tak więc od początku: Zakupiłem Sony Vaio z Vistą, w której wszystko chodziło poprawnie, potem przesiadłem się na Windows 7 64 bity, na którym już nie było tak kolorowo..
Wszystkie sterowniki zainstalowane prawidłowo, klawisze funkcyjne, jak i FN działają.. Został tylko jeden problem mianowicie, gdy wchodzimy do mojego komputera nie wyświetlają się ikonka Memory Stick.. Jest to raczej wyłącznie problem estetyczny z uwagi na to że po podłączeniu karty MS jest ona widziana przez komputer. Na dodatek przy ręcznym wyszukiwaniu sterowników przez Device Manager ikonki są widoczne (patrz umieszczone zdjęcie) Problem ten jest powszechny przy instalowaniu nowego systemu nie pochodzącego z recovery. Moja dusza perfekcjonisty nie chcę dać za wygraną, więc jeżeli ktoś lubi rozwiazywać problemy lub też poradził sobie z tym proszę o pomoc : ) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Capo mandamento
Data rejestracji: 23-07-2006
|
Cytat:
|